’SÅDAN BRUGER DU FACEBOOK I KIRKENS KOMMUNIKATION’

Få masser af ideer til valg af strategi og konkret indhold, der skaber dialog og tiltrækker "fans". Få værktøjerne, der sikrer, at jeres Facebook-indsats er tiden værd. Workshoppen henvender sig til deltagere, der har en smule erfaring med Facebook, fx ved at have en personlig profil.

- Oplægsholdere: Marie Halkjær Kragelund, kommunikationsmedarbejder, DKM

’FORMIDL SIGURD OG SNAPPER AKTIVT I DIN KIRKE’

Vi arbejder med at formidle og tilpasse læringsmaterialet ”Sigurds historier om at være til” og Snapperklubben.dk til din lokale kirkesammenhæng. Materialerne inddrages i moderne kommunikationsperspektiv med fokus på børn og familier.

- Oplægsholdere: Rikke Bøgh og Søren Johan, journalist og tv-producer, DKM

'KRISEKOMMUNIKATION'

Er der styr på jeres kommandoveje, hvis I pludselig står i mediernes skydetelt med beskyldninger flyvende om ørerne? Bliv bedre forberedt efter en kort rundtur i lokale, folkekirkelige mediekriser og få tips til at arbejde videre derhjemme med forberedelse og krisestyring.

- Oplægsholder: Jesper Moll, Landsforeningen af Menighedsråd

'BLIV FUNDET PÅ GOOGLE'

Hvornår ledte du sidst efter information på nettet uden at starte din søgen på Google? Om du leder efter støvsugerposer eller information om, hvad der sker i den lokale kirke: så starter jagten på Google. Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan Google fungerer, og hvad du kan gøre for at netop din hjemmeside dukker op, når der bliver søgt.

- Oplægsholder: Rikke Kubstrup, it-supporter og underviser, DKM

'FORTÆL MED DE NYE MEDIER - NYESTE TRENDS OG TENDENSER' (FØR: 'KEND DE SOCIALE MEDIERS MAGT')

Få indblik i Generation Y og det at være opvokset i en digital verden. Vi går bag om Facebook og arbejder med det at formidle den gode fortælling, så du får opmærksomhed og engagement fra jeres unge målgruppe.    

- Oplægsholdere: Christine Hviid Lund Andersen og Signe Kold Andersen, projektleder og kommunikationspraktikant, DKM

'SÅ NEMT KAN DU LAVE EN VIDEO TIL YOUTUBE'

Vi laver en kort video og uploader den til YouTube med det samme. Du får en masse praktiske tips om lys, lyd, udstyr, ophavsret og indhold, samt en praktisk miniguide, så du nemt kan gøre det hele selv derhjemme.

- Oplægsholder: Christina Kabel, journalist og fotograf

I samarbejde med

 

INDTRYK FRA 2013

 

DET SIGER DELTAGERNE

"Fremragende foredrag! Jeg suger til mig af ny viden."
Jan Høj Andersen, kommunikationsmedarbejder i Haderup Menighedsråd


"Mine forventninger blev opfyldt. Vi skal fortsætte med at være åbne, synlige og blive en medievant kirke. Efter 10 år i dansk kirke har jeg lært mig, at vi har verdens bedste budskab. Et initiativ som det i dag er guld værd og inspiration til at turde gå videre."
Frauke Meldgård, webmaster og kontakt til pressen i Herning Kirke


"Der er blevet sat fokus på hvor meget kirken trænger til en gennemgribende "reformering" i sin måde at kommunikere på. Vi må prioritere det og være villige til at bruge penge på kommunikation. Vi har taget mange initiativer allerede og er blevet vant til mediet, men vi skal have flere med, så kirken forbliver relevant."
Eva Wiwe Løbner, sognepræst i Kliplev og med i Kirkernes kommunikationsudvalg i Haderslev Stift