'GRAFISK PROFIL FOR FOLKEKIRKEN.DK’

Trænger kirkens trykte materialer til en make-over? Alle sogne i folkekirken kan lave flotte foldere, sangark, plakater, brevpapir, visitkort etc. i Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse med adgang til folkekirkens billeddatabase og mulighed for at sende materialer direkte til trykkeri. Tag din bærbare pc med og lav dine første materialer på stedet.

(workshoppen er målrettet menighedsrådsmedlemmer og medarbejdere ved sogne i folkekirken) 

- Oplægsholdere:
Anne Dorte Nørby, journalist, folkekirken.dk, 
Christian Wegeberg, supporter på Folkekirkens Grafiske Værktøjskasse,
Jacob Rosenkrans Bøgh, udviklingschef, Ministeriet for Ligestilling og Kirke / Folkekirkens it

’SÅDAN SÆTTER DU FART OG KULØR PÅ DINE TEKSTER’

Du får tips og tricks til at skrive fængende tekster, der skaber billeder på nethinden. Du lærer, hvad der gør en tekst let, levende og læsevenlig. Vi øver os i at skrive en pressemeddelelse.

- Oplægsholder: Svend Løbner, Kirkeligt Medieakademi

’DEN LÆKRE HJEMMESIDE’

Vi præsenterer en række lækre kirkehjemmesider og udpeger detaljerne, der gør, at de virker i forhold til deres målgruppe. Samtidig får du gode råd til, hvordan du overfører det til jeres egen kirkehjemmeside, og hvordan man med få midler og ændringer kan få stor effekt.

- Oplægsholder: Marie Halkjær Kragelund, kommunikationsmedarbejder, DKM

’KIRKEBLADE, DER VIRKER’

Hvordan tilpasses kirkebladets indhold, så det passer til målgruppen? Hvad er godt nutidigt indhold til et kirkeblad? Hvordan får man modtagerne til at læse kirkebladet? Workshoppen byder på konkrete opgaver undervejs.

- Oplægsholder: Jens Kristian Lynderup, journalist og konsulent

’FÅ OPMÆRKSOMHED PÅ KIRKENS STORSKÆRM’

Vil du gerne blive bedre til at lave lækre PowerPoint-præsentationer til kirkens storskærm? Bruges præsentationsprogrammet forkert, kan det i værste fald tage fokus fra det, du siger. Du får tips og tricks til at bruge PowerPoint og til, hvordan du skaber en wow-følelse hos dine tilhørere.

- Oplægsholder: Christine Hviid Lund Andersen, projektleder, DKM

’LÆR AT FILME OG GENNEMFØRE DET GODE INTERVIEW’

Gennem et interview kan du give mening til din historie. Workshoppen er til dig, der har arbejdet med videofortællinger før og nu gerne vil videre med interviewet. Vi arbejder med film og det at fortælle en historie fra din kirke/organisation. 

- Oplægsholder: Søren Johan, tv-producer, DKM

I samarbejde med

 

INDTRYK FRA 2013

 

DET SIGER DELTAGERNE

"Fremragende foredrag! Jeg suger til mig af ny viden."
Jan Høj Andersen, kommunikationsmedarbejder i Haderup Menighedsråd


"Mine forventninger blev opfyldt. Vi skal fortsætte med at være åbne, synlige og blive en medievant kirke. Efter 10 år i dansk kirke har jeg lært mig, at vi har verdens bedste budskab. Et initiativ som det i dag er guld værd og inspiration til at turde gå videre."
Frauke Meldgård, webmaster og kontakt til pressen i Herning Kirke


"Der er blevet sat fokus på hvor meget kirken trænger til en gennemgribende "reformering" i sin måde at kommunikere på. Vi må prioritere det og være villige til at bruge penge på kommunikation. Vi har taget mange initiativer allerede og er blevet vant til mediet, men vi skal have flere med, så kirken forbliver relevant."
Eva Wiwe Løbner, sognepræst i Kliplev og med i Kirkernes kommunikationsudvalg i Haderslev Stift